© Adalya Medya 2021

Giresunspor : 2 Antalyaspor: 0

Süper Lig’in son haftasında Fraport TAV Antalyaspor deplasmanda Giresunspor’a 2-0 mağlup oldu. Karadeniz ekibi maçı kazanmasına rağmen İstanbulspor'un Ümraniyespor'u 4-0'la geçmesi sonrası Süper Lig'e veda eden son takım oldu.

Süper Lig’in 38. haftasında Çotanak Stadı’nda oynanan müsabakada Antalyaspor, Giresunspor’a konuk oldu. Giresunspor’da Bajic, mücadelenin 16’ncı dakikasında ceza sahası sol tarafında Gerxhaliu’nun müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi.

Penaltıyı kullanan Bajic’in ortaya doğru sol ayağıyla yaptığı vuruşta kaleci Leite’ye temas eden top ağlara gitti ve skor 1-0 oldu. İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi takım, 59’uncu dakikada Borja Sainz ile farkı ikiye çıkardı. Ceza yayından sağ ayağıyla sağ köşeye doğru sert bir vuruş yapan Sainz, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skoru 2-0 yaptı.

İstanbulspor'un evinde Ümraniyespor'u 4-0'la geçmesi sonrası 40 puanda kalan Yeşil Beyazlılar, Sarı Siyahlılar'ın 1 puan gerisinde 16. sırada kaldı ve Ümraniyespor'un ardından Süper Lig'e veda eden 2. takım oldu. Antalyaspor ise sezonu 41 puanla 13’üncü sırada tamamladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER