© Adalya Medya 2021

ARD’nin paneline yoğun ilgi

Her yaşa hitap eden yüzlerce bilimsel atölyeler, bilim gösterileri ve yeni teknoloji ürünlerinin sergilendiği Bilimfest, 19-20-21-22 Ekim tarihlerinde ziyaretçilerini teknolojinin devleriyle buluşturdu. Akdeniz Reklamcılar Derneği’nin düzenlediği panele ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi.

Kepez Belediyesi’nin düzenlediği BilimFest, Dokumapark’ta gerçekleşti.Bilim festivali kapsamında düzenlenen konferanslarda Akdeniz Reklamcılar Derneği, dijital teknolojiler ve markalaşma üzerine bir panel yaptı.

Akdeniz Reklamcılar Derneği Başkanı Fulya Sarman’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde; ARD üyelerinden Behçet Ülker’in Web 3, Murat Gencer’in Bilim ve Teknolojide Markalaşma, Güzin Metin’in ise Artırılmış Gerçeklik (AR) üzerine bilgi verici konuşmaları merakla dinlendi. Gençlerin yoğun soruları, Akdeniz Reklamcılar Derneği’nin BilimFest’te yer alan standında devam etti.

"Gençlerin Doğru Bilgiye Ulaşmasını Önemsiyoruz"

Başkan Fulya Sarman, gençlerimizin bilim ve teknoloji üzerine merakları bizlere umut veriyor. Gelişen çağı takip etmeleri ve doğru bilgiye ulaşmalarını önemsiyor, daha sık bir araya gelebileceğimiz projeler geliştiriyoruz” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER