© Adalya Medya 2021

Akşener’den İmamoğlu’na gönderme

İYİ Parti İstanbul Proje ve Aday Tanıtım Toplantısı’nı Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Kongrede konuşan Genel Başkan Meral Akşener, isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi. Akşener, "Eli genel merkezlerinde, gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul’da olanlar bu şehri yönetemez. Mesela aklı şahsi siyasi hesaplarında, sureti İstanbullularda olanlar bu şehri yönetemez. Mesela sırtında ihmallerin, hataların, veballerin, yükünü taşıyanlar da, elinde parti içi çıkarların, koltuk kavgalarının, taht oyunlarının, bayrağını tutanlar da bu şehri yönetemez" dedi.

Öte yandan Meral Akşener, adayları Buğra Kavuncu için oy istediğini söyleyerek, "Ben de bugün, burada, sizden Buğra kardeşime, oy istiyorum. Artık oylarınız, daha fazla heba olmasın istiyorsanız Buğra kardeşime, ey İstanbul oy istiyorum. Artık alın teriniz, birilerinin ihtirasları uğruna, harcanmasın istiyorsanız Buğra kardeşime, oy istiyorum” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER