© Adalya Medya 2021

YÖREX’e seçim engeli

Antalya ve Türkiye'deki yöresel ürünlerin tanıtımını sağlayan ülkemizin en ünlü fuarları arasında yer alan YÖREX fuarı bu yıl oda seçimleri nedeniyle ertelendi.

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Ağustos ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci başkanlığında çevrimiçi yapıldı. Yönetimin bir aylık çalışmasıyla ilgili Meclis üyelerinin bilgilendirildiği toplantıda, ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, tarım ve ticaretle ilgili değerlendirmelerin yanısıra YÖREX fuarına yönelik de bilgilendirme yaptı.

YÖREX SENEYE KALDI

Türkiye’nin dört bir yanından yöresel ürünlerin buluşma noktası haline gelen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’i bu yıl COVID salgınının devam etmesi, konaklama ve lojistik maliyetlerinin aşırı yükselmesi, Ekim ve Kasım aylarında yapılacak olan oda ve borsa seçimleri ve daha sonrasında yapılacak olan TOBB seçimi nedeniyle önümüzdeki yıl yapılacağını duyuran Başkan Çandır, “Fuarımızı önümüzdeki yıl 12.kez düzenlemek için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

BORSA SEÇİMİ EKİM AYINDA

Başkan Çandır, borsa seçiminin Ekim ayında yapılması için İl Seçim Kurulu’na başvuruda bulunacaklarını bildirirken, “Seçimi, Borsamıza yakışan bir şekilde tamamlayacağımız konusunda hiçbir bir şüphem yok. Hayırlı olsun” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER