© Adalya Medya 2021

Yavaş ile yola devam

Yerel seçimlerin önemine vurgu yapan ve Ankara’daki belediye başkanlarını öven CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Mansur Başkanın başkanlığında yine yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından düzenlenen 100. Yıl Park’ı açılış töreninde konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet’in 100. yılının önemli olduğunu vurgulayarak, “Önemi sadece 100 yıl olmasından kaynaklanmıyor çünkü Kurtuluş Savaşını verip, Cumhuriyeti kurduktan sonra bütün mazlum milletlere örnek olduk. Biz Kurtuluş Savaşını verdikten sonra işgal altında olan pek çok ülke, onlar da milli kurtuluş savaşını verdiler ve bizi örnek aldılar. Biz Cumhuriyeti kurduk, onlar da Cumhuriyeti inşaa ettiler. Biz demokrasimizi geliştirmeye çalıştık, onlar da demokrasilerini geliştirmeye çalıştılar. Yani Türkiye'nin 100 yıllık tarihinde bütün mazlum milletlere örnek olan bir karakteri vardır” diye konuştu.

Mansur Yavaş’ın adaylık vurgusu

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri hatırlatan Kılıçdaroğlu, “Mansur Başkanın başkanlığında yine yolumuza devam edeceğiz. Yeni belediye başkanlarını kazanmak üzere” ifadesini kullandı. Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Çok güzel bir şey yapıyoruz, bugün. Altmış dönümlük bir alana, başkaları olsaydı, ‘buraya gökdelenler yapalım’ derdi. Ama burada yaşayanların tamamının ağaca, doğaya ihtiyacı var. Parklarda insanlar düşüncelerini paylaşırlar, pikniklerini yaparlar, çocukları ile beraber, dedeler torunları ile beraber buraya gelirler. Dolayısıyla Ankara’yı yeşillendiren, yeşile boğan belediye başkanlarımıza, başka Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere bütün belediye başkanlarıma teşekkür ediyorum. Onlar size, Ankara’ya hizmet ediyorlar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER