© Adalya Medya 2021

Turizmde ‘Yapay zeka’ farkı

‘Turizmde Yapay Zekâ’ pilot uygulaması Antalya Akvaryum’da düzenlenen basın buluşmasında tanıtıldı. Tanıtım toplantısının ardından Tourism Journal Haber Sitesi’nin kuruluş yıldönümüne özel konser ve after parti gerçekleştirildi.

Türkiye’de turizm destinasyonlarının tanıtımı ile seyahat ve konaklama sektörünün gelişimiyle ilgili en güncel haberleri 10 dilde yayımlayan Tourism Journal haber sitesi 1 yaşına bastı. 1’inci yaş kutlamaları öncesi basın toplantısında ‘turizmde yapay zeka’ konuşuldu.

Birinci yaş gününü ‘Yaza Merhaba Partisi’ ile birlikte kutlayan Tourism Journal, programında Sunset Party, Grup Sound of the Soul&Perkusyon Show, Future Log&Like Magic tarafından ‘Turizmde Yapay Zeka’ sunumu yapıldı. Sürpriz çekilişlerin gerçekleştiği program, Necati ve Saykolar eğlencesi ve after parti ile devam etti. Sonrasında ise sokak lezzetleri açık büfe, kırmızı halı röportajları ile noktalandı. Katılımcıların beyazlar giyinerek geldiği ‘Yaza Merhaba Partisi’nde, turizm ve basın camiası birbirleriyle kaynaşıp, sektörel anlamda gelecekte ortak projeler üretmesine de vesile oldu. Tourism Journal’ın iletişim danışmanlığını yürüttüğü, güvenli, sürdürülebilir dijital satın alma platformu Future Log ve şehir otellerinde son tüketici ile hizmet sağlayanlar arasında dijital yazılımları birleştiren yapay zekâ uygulaması Like Magic markaları, Türkiye’de International Hospitality Company çatısı altında hizmet veriyor.

Fonksiyonları anlatıldı

International Hospitality Company'nin Türkiye’deki turizm yatırımlarını değerlendirdiği, sektörün dünya genelinde gelişimine ve geleceğine ilişkin fikirlerinin paylaşılacağı, aynı zamanda ‘Turizmde Yapay Zekâ’ konulu pilot uygulamasının da tanıtıldığı basın buluşmasını medya mensupları da yakından takip etti. Parti öncesi gerçekleşen basın açıklamasında Future Log Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yiğit, Like Magic Üst Yöneticisi (CEO) Markus Feller, International Hospitality Company Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Selçuk Ceylan, Like Magic Türkiye Ülke Müdürü Turgut Güzelöz, ‘Turizmde Yapay Zeka’nın önemine vurgu yaptı.

Günümüzde her alanda gelişimi ve olası etkileri tartışılan yapay zekanın turizm ve seyahat endüstrisinin gündeminde yer almasına ilişkin açıklamalarda bulunan International Hospitality Company Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Selçuk Ceylan, her gün yeni bir alanda yaratacağı etkileri ortaya çıkan yapay zekanın turizmde de çok yönlü fonksiyonlarının olabileceğinden ve bu etkilerin turizmde nasıl yankı bulacağından bahsetti.

Misafirlerin, kendi ülkelerinde ya da yabancı ülkelerde seyahat ederken mükemmel bir seyahat tecrübesi yakalamak için yapay zekanın ne kadar önemli olduğunun konuşulduğu toplantıda ‘Turizmde Yapay Zeka’nın uygulama kısmını ise Like Magic Üst Yöneticisi (CEO) Markus Feller anlattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER