© Adalya Medya 2021

TFSKD’de Çakmak güven tazeledi

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Antalya Şubesi 9. Olağan Genel Kurulu’nda tüm üyelerin oy birliği ile mevcut şube başkanı Harun Reşat Çakmak yeniden seçilirken güven tazeledi.

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Antalya Şubesi 9. Olağan Genel Kurulu 07.03.2024 tarihinde Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonunda, Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Başkanı Hüseyin Doğan ‘ın divan başkanlığı yaptığı ve üyelerin yoğun katılım gösterdiği bir ortamda gerçekleştirildi.

Tek Liste

Genel kurulda seçime tek liste ile gidilirken; Gazipaşa’dan, Alanya’dan, Manavgat’tan, Kemer’den, Elmalıdan, Kumluca’dan, Finike’den ve merkezden katılan tüm üyelerin oy birliği ile mevcut şube başkanı Harun Reşat Çakmak yeniden seçilirken güven tazeledi.

 

Çakmak’tan Üyelere Teşekkür Birlik Mesajı

İkinci kez şube başkanlığına seçilen Harun Reşat Çakmak üyelere yaptığı teşekkür konuşmasında ‘Yönetim kurulu ve ben,  önümüzdeki 3 yıl boyunca bu görevi büyük bir onur ve heyecanla yerine getirmeye çalışacağız. Birlikte bayrağı daha ileriye taşıyacağız. Hedeflere yönelik çalışırken kuşkusuz siz değerli üyelerimizin desteğine ihtiyacımız var. Bunu bizden esirgemeyeceğinizi de biliyoruz. Hiçbir başarı tek başına kazanılmaz. Biz büyük bir aileyiz.’ dedi.

Yönetime 3 Yeni İsim

Mevcut yönetimden 4 isim yeni listede de yer alırken futbol sahalarının sevilen ablası Ece Çobanoğlu’nun da aralarında bulunduğu 3 yeni isim yeni yönetim kurulunda kendilerine yer buldu. Yönetim kurulunda şu isimler yer aldı. Harun Reşat Çakmak, Ali Topmulu, İsa Gök, Ece Çobanoğlu, Mustafa Aydın, İzzet Aslan Ve Veli Çelik

Kadınlar Unutulmadı

8 Mart Kadınlar Günü vesilesiyle, Türkiye de en fazla kadın saha komiseri bulunan şube olma özelliği taşıyan Antalya Şubesi kadın saha komiserleri sahneye davet edilerek kendilerine karanfil takdim edildi. Yeni seçilen listede 4 kadın saha komiserinin de yönetim denetim ve disiplin kurullarında yer alması da gözlerden kaçmadı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER