© Adalya Medya 2021

Ş.Urfa’da maç yarım kaldı

Süper Kupa'da Galatasaray ile Fenerbahçe'nin karşılaştığı maçta tarihi bir an yaşandı. Sarı - kırmızılılar, 1. dakikada Mauro Icardi ile golü buldu. Karşılaşmaya U19 Takımı ile çıkan sarı - lacivertliler, golün ardından santra yapılmadan sahadan çekildi.

TFF’nin kararı ile Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda oynanması kararlaştırılan Turkcell Süper Kupa müsabakasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Kulübünün erteleme talebine olumsuz yanıt alması üzerine U19 takımı ile sahaya çıktı. Karşılaşmanın 1.dakikasında Galatasaray, İcardi ile 1-0 öne geçti.

Bu golün santrası yapılmadı. Fenerbahçe’nin çalıştırıcısı Zeki Murat Göle takımı sahadan çekti. Hakem Volkan Bayarslan yardımcıları ile birlikte soyunma odasına gitti. Hakemlerin yazacağı rapor doğrultusunda Fenerbahçe’nin hükmen yenik sayılması beklenirken, TFF’nin başka ne gibi yaptırımları olacağı merak ediliyor.

Maç sonrası açıklama yapan U19 takımının başında maça çıkan Zeki Murat Göle: "Türkiye'nin en büyük spor kulübü olarak Avrupa'da ülke puanımıza katkı sağlamak için mücadele veriyoruz. Avrupa'da ülke olarak finallere ihtiyacımız var. Türkiye'yi temsil eden tek takım olarak hedefimiz şampiyon olmak. Avrupa'daki kritik mücadele öncesi yüksek şiddetli bir maç oynamak zorunda tutulduk ve bunu doğru bulmuyoruz. Üç gün aralıkla iki deplasmana gitmek zorundaydık. A takımımızı dinlendirip genç takımımızla sahada olacağız. İnandığımız değerleri sonuna kadar göstermeye çalışacağız. Tüm Türk paydaşlar olarak aynı kefede değerlendirmek ve herkesin aynı düşüncede olmasını isterdik." Diye görüşlerini bildirdi.

Öte yandan stadyuma gelen Galatasaray taraftarları AS Takım ile Yedek takımın mücadelesini seyretme şansı buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER