© Adalya Medya 2021

Soylu’nun koltuğunu istemiş

Cumhurbaşkanı Adaylarından Sinan Oğan, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ile ilgili, “AK Parti ile görüşmek istedi, görüşmede kendisinin İçişleri Bakanlığı talebi oldu, karşılanmadığı için Sayın Özdağ destek vermedi." dedi.

Sinan Oğan, HaberGlobal ekranlarında Buket Aydın'ın sunduğu televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu.

"ÖZDAĞ'IN İÇİŞLERİ BAKANLIĞI TALEBİ OLDU"

"Biz olmasaydık seçimler ilk turda bitecekti. İkinci şansı biz çıkardık." ifadelerini kullanan Oğan, Ümit Özdağ'a ilişkin olarak ise şunları söyledi:

"Sayın Ümit Özdağ ile son dakikaya kadar tüm bu süreçleri konuştuk. Ümit Özdağ'a sürpriz değil, ben Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğimi söyledim. Özdağ da AK Parti ile görüşmek istedi, görüşmede kendisinin İçişleri Bakanlığı talebi oldu, karşılanmadığı için Sayın Özdağ destek vermedi. Bana en son tarafsız kalacağını söylemişti."

"2028'DE CUMHURBAŞKANI ADAYIYIM"

 "Şimdiden ilan ediyorum: 2028'de cumhurbaşkanı adayıyım" diyen Oğan sözlerini şöyle sürdürdü " "Bizi bugün eleştirenler yarın 'haklısın' diyecektir. Ben MHP'den ihraç edildikten sonra hiçbir partiye gitmedim. O zaman AK Parti'den de CHP'den de teklif aldım. Her defasında eleştirildim. O partiye gideyim, bu partiye gideyim tarzında bir siyaset ve yaşam tarzım yok. Şimdi niye o zaman Cumhur İttifakı'nı destekledin diyecekler. Tarafsız kalmak bir seçenek değil. Böyle bir ortamda ben gelecek planlaması yapıyorum, niye tarafsız kalayım ki?"

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER