© Adalya Medya 2021

Sinan Oğan’ın kararı olmayacak

Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, ikinci turda kimi destekleyeceklerine dair açıklamada bulundu. Oğan, kararın ortak akılla alınacağını söyledi.

ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, 14 Mayıs seçimlerinde 5,17 oranında oy alarak dikkatleri üzerine çekmişti. Oğan’ın 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur oylamasında Erdoğan’ı mı yoksa Kılıçdaroğlu’nu mu destekleyeceği merak konusuydu. Oğan bu konuda sorulan bir soruyu yanıtladı.

Oğan, gazetecilerin 'ikinci turda kimi destekleyeceksiniz?' sorusuna, "İstişare yapacağız. Ben bugün hem ATA İttifakı’nın bileşenlerini toplantıya davet ettim, hem de beraber yürüdüğüm kendi yol arkadaşlarımı davet ettim. Ortak bir istişare toplantısı yapacağız. En kısa sürede bir neticeye varacağız. Bu netice Sinan Oğan’ın kararı olmayacak, ortak aklın kararı olacak" diye konuştu.

Kırmızı çizgilerinden de bahseden Oğan, “Elbette kırmızı çizgilerimiz var. Başta terörle mücadele, terör örgütlerinin desteklediği siyasi partilerle araya mesafe koyma, sığınmacıların gönderilmesi gibi bir takım şartlarımız var” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER