© Adalya Medya 2021

Şeker’den konser jesti

Cumhur İttifakı Kemer Belediye Başkan adayı Rahman Şeker, 31 Mart seçimleri öncesinde Kemerlileri Merve Özbey konserinde buluşturdu. 7500 kişilik coşkulu kalabalık Özbey’in şarkıları ile muhteşem bir gece yaşadı.

Kemer’e vizyon projelerle değer katmak için yola çıkan Cumhur İttifakı Kemer Belediye Başkan adayı Rahman Şeker, muhteşem bir organizasyona imza atarak, ünlü şarkıcı Merve Özbey’i Kemerli vatandaşlarla buluşturdu. Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilen ve 7500 kişinin katıldığı konserde vatandaşlar Özbey’in şarkıları ile mest oldu. Rahman Şeker, başkan olduğu taktirde Kemer’in daha nice konserle ve hizmetlerle altın çağını yaşayacağını dile getirdi.

 

BİZ KEMER’İMİZİ ÇOK SEVİYORUZ

Şeker, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır!’ Biz Kemer’imizi çok seviyoruz, biz Antalya’mızı çok seviyoruz. Görevimizi en iyi şekilde yapmak için yola koyulduk. Önümüzdeki yıllar Kemer’in yılları olacak. Söz verdiğimiz bu projelerimizi hayat geçirince Kemer’i altın çağına ulaştırmış olacağız. Hem markalaşmış, hem de esnafının ve vatandaşlarının mutlu olduğu bir Kemer. Kalkınmış bir ekonomi modeli ile geleceğe umutla bakan bir Kemer için geliyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER