© Adalya Medya 2021

Projexsolar Showroom açıldı

Enerji sektöründe 5.yılını dolduran Projexsolar firması yeni satış mağazasını Muratpaşa ilçesinde açtı.

Enerji sektörünün öncü firmaları arasında yer alan ve 5.yılını dolduran Projex Solar Enerji şirketinin, Konuksever mahallesindeki yeni Showroomu hizmete açıldı. Açılış kurdelasını Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ATSO Meclis Başkan Yardımcısı Hatice Öz, firmanın kurucusu Fizik Yüksek Mühendisi Gonca Dülger Bedeloğlu ve eşi Süleyman Bedeloğlu birlikte kesti.  

Açılışta konuşan Başkan Ümit Uysal, yenilenebilir enerji sistemlerinin ülkemizde yaygınlaşması gerektiğini, elektrik üretiminin de çağımızın gerekliliklerinden biri olduğunu söyledi. Belediye olarak bu konuyu fazlasıyla önemsediklerini belirten Uysal, “Yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanarak hem belediyenin elektrik maliyetlerinde tasarrufu hem de 510 bini aşkın nüfusa sahip ilçede kişi başı karbon ayakizini azaltmayı hedefliyoruz” dedi.

Projexsolar şirketi hakkında

ProjeXsolar, 3 kW lisansız çatı projelerinden 27 MW’lık lisanslı arazi kurulumlarına kadar başarıyla tamamlanmış geniş bir referans portföyü ile yüksek kalite çizgisiyle hizmet verirken, alanında uzman ekibiyle yeni yatırımcılar için optimum çözümler sunan danışmanlık ve kurulum hizmeti vermeye devam etmektedir.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER