© Adalya Medya 2021

Profiline ‘Bay Kemal’ yazdı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, twitter profilindeki bio kısmına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisi için sürekli kullandığı ‘Bay Kemal’ ifadesini de ekledi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir'de gerçekleşen Milletin Sesi mitinginde "Bay Kemal" ifadesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Kılıçdaroğlu açıklamalarının ardından twitter hesabına Bay Kemal ibaresini de ekledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine yönelik kullandığı “Bay Kemal” ifadesini anımsattı ve “Yahu Bay Kemal olmak için bütün hayatımı verdim. Bay Kemal sıradan bir olay değil. Söyleyeyim Bay Kemal olmak için önce ahlaklı olacaksın, Bay Kemal olmak için kul hakkı yemeyeceksin, Bay Kemal olmak için adaletli olacaksın, Bay Kemal olmak için emperyal güçlerin karşısında diz çökmeyeceksin” diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Twitter profilindeki bio kısmına "Bay Kemal" yazısını eklediği görüldü. Kılıçdaroğlu'nun güncel profilindeki kişisel bilgiler bölümünde "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı" ve "Gençlerin Demokrat Amcası" ifadelerinin yanı sıra artık "Bay Kemal" ifadesi de yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER