© Adalya Medya 2021

Muhtar Ay, Başkan Böcek’e güveniyor

Haşim İşcan Mahallesi Muhtarı Halil Ay, 8 yıldır var olan muhtarlık binası sorununun Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in desteği ile çözüleceğine inandığını söyledi.

Park içindeki binayı önerdi

Muratpaşa İlçesi’nin 55 mahalle muhtarından biri olan Haşim İşcan Mahallesi Muhtarı Halil Ay, 2014 yerel seçimlerinden bu yana vatandaşa sağlıklı şekilde hizmet verebileceği muhtarlık binasına kavuşmayı bekliyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile bu hasretin sona ereceğine inanan muhtar Halil Ay, Karaalioğlu parkı içinde itfaiye ek hizmet binası olarak planlanan yerin muhtarlık yeri olarak tahsis edilmesini veya ona benzer bir yerin Haşim İşcan Mahallesi’ne kazandırılmasının uygun olacağını söyledi.

‘Muhittin Böcek’e güvenimiz tam'

Halil Ay, “Haşim İşcan Mahallesi, Antalya’nın en eski mahallelerinden olmasının yanında eski Büyükşehir Belediye binasının da sınırları içinde olduğu bir mahalle olarak bilinmektedir. Bu derece kıymetli bir konumda olan mahallemizin en önemli sorunlarından birinin sayın başkanımızın desteği ile ortadan kalkacağına inanıyoruz. Mahalle muhtarı olarak benim ve mahalle sakinlerimizin bu konuda Muhittin başkanımıza güveni tamdır” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER