© Adalya Medya 2021

Kemer'in Geleceği Turizm

Kemer’in Geleceği Turizm Cumhur ittifakı Ak Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Rahman Şeker, Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretleri kapsamında Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'ni (KETOB) ziyaret etti.

Cumhur ittifakı Ak Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Rahman Şeker, Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretleri kapsamında Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'ni (KETOB) ziyaret etti.

KETOB Yönetim Kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette, Başkan Adayı Rahman Şeker'e Ak Parti Kemer İlçe Başkanı Uğur Ozan Gazioğlu ve meclis üyeleri de eşlik etti.

Çok heyecanlı gördük!

Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın Rahman Şeker'i ve ekibini çok heyecanlı gördük.Bu bir maraton, yarış. Kim başarılı olacaksa, o enerjisini verdiği takdirde oyları alacaktır, yönetime geçecektir. Başarılar diliyorum.'dedi.

Sürdürülebilir turizm bizim için çok önemli!

Başkan adayı Rahman Şeker de ilgileri için KETOB Başkanı Dinçer Sarıkaya ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederken, " Kemerimizin geleceği turizm.Turizmle alakalı sorunlarımızı, yetkiyi aldıktan sonra ileriki dönemlerde ortak akılla nasıl çözeceğimizi istişare etme fırsatı bulduk.Gelecekte sürdürülebilir turizm bizim için çok önemli. Bizlerde bunun kaynaklarını nasıl oluşturacağımız, projelerimizin nasıl gerçekleştirileceğini, ortak noktada buluşarak paylaşım yaptık. Yarınlar güzel, Kemer'in altın çağı hazır diyoruz" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER