© Adalya Medya 2021

JANVAK’tan anlamlı etkinlik

Jandarma Mensupları Şehit Gazi ve Aileleri Vakfı’nın organizasyonunda biraraya gelen Şehit ve Gazilerin çocukları önce Aquaparkta eğlendi ardından Antalya Akvaryumu’nu ziyaret etti son olarak Hayat Park'taki etkinliklere katılan çocuklar güzel bir gün geçirdi.

Jandarma Mensupları Şehit Gazi ve Aileleri Vakfı(JANVAK) tarafından 03 Eylül 2022 günü ‘’Şehit ve Gazilerimizin Çocuklarını Bir Araya Getiriyoruz’’  etkinlik program gerçekleştirildi.  Organizasyona Güneydoğu Şehitlerimizin ve Güneydoğu Gazilerimizin çocukları ve ailelerinin yanı sıra Yetim çocuklarımızda aileleri ile birlikte katıldı.

Gerçekleştirilen programda şehit aileleri, gaziler ve yetimler ile yakından ilgilenen JANVAK Başkanı Savaş Karabali, günün anısına şehit ve gazilerimizin Çocuklarıyla ve aileleri ile bol bol fotoğraf çektirdi. Gönüllerince eğlenen çocuklar, yapılan etkinliğin keyfini çıkardı.

Gezi programının ardından Başkan Karabali, şehit ve gazi çocuklarıyla yemekte bir araya geldi.

Programın Konyaaltı Hayatpark’ta yapılan kısmına Konyaaltı Belediye Başkan yardımcısı Tuğba Erke Bostan ’belediye başkanı adına katılım sağladı. Konyaaltı belediye Başkanı Semih ESEN’i temsilen katılan Bostan, Güneydoğu gazilerimizden birisinin yürüme engelli çocuğuna belediye başkanı tarafından hediye olarak gönderilen Tekerlekli Sandalyeyi Karabali ile birlikte hediye etti. Vakıf Başkanı Savaş Karabali’de Şehit aileleri ve Gazilerimize göstermiş olduğu özel ilgiden dolayı başkan Esen ve başkan yardımcısı Bostan’a teşekkürlerini ileterek Başkan Esen’e iletilmek üzere hazırlatmış olduğu Plaketi Başkan Yardımcısı Bostan’a taktim etti.

Jandarma Mensupları Şehit Gazi ve Aileleri Vakfı Başkanı Savaş Karabali, "Vatan ve bayrak için can veren şehitlerin emaneti çocuklarımız ile aynı amaç için mücadele ederken gazi olan kahramanlarımızın çocukları için bir araya geldik." dedi.

PÖH-JÖH-KARACI HEPSİ BİR ARADA…

Karabali, burada yaptığı konuşmada, Bizim gözümüzde Şehit ve Gazilerimizin bir rütbesi ve sınıfı yoktur, onlar en yüce rütbeye zaten ulaşmışlardır. O yüzden burada Emniyet mensubu, Jandarma ve diğer kuvvetlerden şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile bir araya geldik. Biz jandarma Vakfı olabiliriz ama bütün şehitler bizim şehidimiz, bütün gazilerde bizim gazimizdir. Bugün burada PÖH gazimizde var, JÖH şehidimizin eşide var, Kara Kuvvetlerinden gazilerimizde. Bizler bu vatanın evlatları olarak büyük bir aileyiz’’ dedi ve kendileri için birer emanet olan şehit ve gazi çocuklarını asla yalnız bırakmadıklarını ifade ederek "Siz bizim için çok değerlisiniz. Şehit yakınları kimseye muhtaç değillerdir. Devletimiz her zaman onların yanlarındadır. Kamu görevlilerimize ve halkımıza şunu öneriyorum, Lütfen şehit yakınlarımızı ve Gazilerimizi baş tacı yapalım ve kesinlikle onları incitmeyelim, Onlar bu vatanın bize emanetidir. Şehit ailelerinin ve Gazilerimizin her türlü ihtiyacını karşılamak hepimizin görevidir. Şehitlerimizin gözü arkada kalmasın. Herhangi bir arzunun isteğinizde her zaman emrinizdeyiz.”  ifadelerini kullandı.

Karabali ayrıca, bu organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen başta Vakıf Yöneticilerim olmak üzere özellikle Vakıf Genel başkan yardımcımız E.Uzm.Jandarma Nedim ÖZCAN’a, yurt içinden ve yurt dışından yapmış oldukları bağışlar ile vakfımızı destekleyen Vatansever insanlarımıza, bu organizasyonda karşılık gözetmeden emek veren arkadaşlarımıza, organizasyona katılım sağlayan bütün ailelerimize teşekkürlerimi iletiyorum’’ dedi.  

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER