© Adalya Medya 2021

CHP Korkuteli İlçe binası açıldı

CHP Korkuteli İlçe Başkanlığı'nın yeni binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan CHP İl Başkanı Cengiz, “Bugün biz bir mülk sahibi olduk. Çok mutluyuz. Ancak asıl mutluluğu zaferde yaşayacağız.”dedi.

Açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP Antalya Milletvekilleri Aydın Özer, Cavit Arı, Rafet Zeybek, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, geçmiş dönem milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

CHP Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara, yaptığı konuşmasında; parti binamızın alımında emeği geçenlere teşekkür ederek önümüzdeki seçimlerde Millet İttifakı’nın belirleyeceği Cumhurbaşkanı adayı için sahalarda var gücümüzle çalışacağız" dedi.

CHP Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara, yeni ilçe binasının alımına destek veren Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'nun plaketini vekaleten Milletvekili Cavit Arı'ya verirken, binanın kazandırılmasına destek veren Antalya Milletvekili Cavit Arı, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nuri Cengiz ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e de birer plaket takdim etti. Ayrıca ilçe binasının yer sahibi eczacı Ali Yasinci'ye de şilt takdim edildi. Plaket töreni sonrası CHP İlçe Başkanlığı'nın yeni hizmet binası kurdele kesilerek hizmete açıldı.

CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz ilçe Binası açılış törenin de yaptığı konuşmasında;  “Bugün hepimizin ortak problemi üreten, ürettiğinin karşılığını alamıyor tüketici ürüne ulaşamıyor. Bunun asıl sebebinin yaşadığımız ekonomik sıkıntıların sebebinin sistemden kaynaklı olduğunu bilerek. Önümüze gelecek olan sandıkta 2017’de değiştirilen rejimin yeniden rayına oturtarak, çağdaş demokratik, laik bir hukuk düzenini yeniden Cumhuriyetimizi ikinci yüzyılında demokrasiyle hep birlikte taçlandıracağız. Evet, bugün biz bir mülk sahibi olduk. Çok mutluyuz. Ancak asıl mutluluğu zaferde yaşayacağız.” Dedi.

-“ÇOK TOPLUMSAL BARIŞA VE UZLAŞIYA İHTİYACI VAR”

2017 yılında 100 yıl önce kayıtsız şartsız millete devredilen egemenliğin Güçler ayrılığının ortadan kaldırılarak yeniden bir kişiye, bir zümreye, bir aileye devredildiği bir Sistemi bize dayattılar.  O gün, ülkemizin ağır bedeller ödeyeceğini ifade ettik ama elbette ki daha hızlı karar almak, daha hızlı icraat yapmak ve bunun sonucunda da daha çabuk zenginleşmek yalanıyla milletin belli bir kısmını kandırdılar. Oysaki bu ülkenin her şeyden çok ortak akla ihtiyacı var. Bu ülkenin sınırlı kaynaklarını planlı bir şekilde verimli kullanmaya ihtiyacı var. Bu ülkenin en çok toplumsal barışa ve uzlaşıya ihtiyacı var.  Diye konuşan Cengiz, “20 yıldan beri toplumu kutuplaştırarak siyaset yapan iktidar maalesef. Bu siyasetteki nefret dilini geliştirerek birbirimizi sanki biz sokakta yürürken birbirimize düşmanmışız gibi siyaset yaptılar. Biz her zaman apartmanda karşılaştığımız komşumuzun dünya görüşüne bakmadan, neye inandığına bakmadan, hangi kimliğe ait olduğuna bakmadan hep selamlaştık. Mutlu gününde ortak olduk, acısını paylaştık. Bu toplumun böyle bir hasleti var.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER