© Adalya Medya 2021

"Beyimin elini öptüm"

İsmail Balaban ile aşk yaşayan İlayda Şeker bayram sabahı yaptığı sosyal medya paylaşımında boynundaki altınlar ile dikkat çekti. Survivor İlayda Şeker "Bugün beyimin elini öptüm. Beyim çok bonkör" dedi.

Survivor 2021 yarışmacılarından İlayda Şeker, yarışma şampiyonu ve Başpehlivan İsmail Balaban ile aşk yaşamaya başlamıştı. Şeker son olarak sevgilisinin bayram harçlı verdiğini söyleyerek bir paylaşım yaptı.

Survivor yarışmasında tanışıp yarışma sonrasında sevgili olan İlayda Şeker ve İsmail Balaban'ın paylaşımları da ilişkileri kadar dikkat çekiyor. İlayda Şeker son olarak sevgilisinin elini öpüp bayram harçlığı aldığı anları paylaştı.

İlayda Şeker'in paylaşımında boynundaki altınlar dikkat çekti.Survivor İlayda Şeker "Bugün beyimin elini öptüm. Beyim çok bonkör" dedi.

İsmail Balaban sevgilisine daha önce de yeni yıl hediyesi olarak araba almıştı.

"EVLENELİ BİR SENE OLDU"

Sosyal medyayı aktif kullanan İlayda Şeker, Nisan 2022’de İsmail Balaban'ın ailesiyle düğün alışverişi yaparken görüntülenmiş,bir takipçisinin "Evleneli kaç yıl oldu, nikah fotoğraflarınız var mı?" sorusu üzerine "Evleneli yaklaşık 1 sene oldu. Fotoğraflardan size bir albüm yapacağım" itirafında bulunmuştu. Şeker'in espri yaptığı düşünülmüştü.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER