© Adalya Medya 2021

Bayramda %100 doluluk hedefi

Limak Holding Turizm Grubu Başkanı aynı zamanda Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, Ramazan Bayramı tatil sürecinde şu ana kadar gelen yabancı turist sayısında geçen yıla oranla yüzde 20 artış olduğunu söyledi.

Cumhuriyet'in 100. yılında 15 milyon 689 bin 258 yabancı turist ağırlayarak tüm zamanların rekoru kırılan Antalya'da sektör temsilcileri 2024'te yeni rekorun kırılacağına inanıyor.

Antalya için 17 milyon turist hedefine hızla ilerlediğini söyleyen Kaan Kavaloğlu, "Paskalya tatili bitti, 9 günlük bayram tatili başladı. Tatilin hem önceden açıklanması hem de 9 güne çıkarılması otellere girişleri hızlandırdı. Antalya'da doluluklar şimdiden yüzde 90'nın üzerine çıktı. Yüzde 100'e yakın doluluklarla bayram tatilini tamamlayacağız."

Hava sıcaklığının 25 derecinin üzerinde seyrettiğini belirten Kavaloğlu, Bayram tatilinde Antalya'nın iklim şartlarıyla ön plana çıktığını, Antalya'nın yanı sıra Ege, Doğu ve Batı Akdeniz kıyılarının da hareketli geçeceğini belirtti. Kavaloğlu, uzun bir süreden sonra ilk defa bu kadar hareketli Ramazan Bayramı dönemi geçirdiklerini sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER