© Adalya Medya 2021

Antalya’nın en büyüğü açıldı

Antalya’nın en büyük güzellik merkezi Hazal Babalık, resmi törenle açıldı. Dünyaca ünlü mankenlerin de katıldığı görkemli açılışta renkli sahneler ortaya çıktı.

Kurucusu Svetlana Shopova ve Genel Müdürü Jessica Do Bonfim’in yönettiği dünyaca ünlü güzellik merkezinin Antalya şubesi resmi bir törenle açıldı.Uzman Estetisyen Melisa Taheri, merkezi açmalarındaki en önemli sebeplerden birisinin, Antalya’da gerçekten böyle bir yerin ihtiyaç duyulmasından kaynaklı olduğunu belirtti. 

Taheri, “Hazal Babalık Antalya Şubesi olarak bizim ilk amacımız insanlara gerçekten kaliteli bir hizmet sunabilmek. İnsanlarımıza güler yüzümüzü, samimiyetimizi hissettirerek hizmet sunmayı hedefliyoruz. 6 buçuk aydır hiçbir müşterimiz, memnuniyetsiz ayrılmadı. En büyük hedeflerimizden birisi buydu ve bunu gerçekten yakaladık” diye konuştu. Şu anda Antalya’da bölgesel ve lazer epilasyonda çok iddialı olduklarını vurgulayan Melisa Taheri, “Bütün cihazlarımız şu anda Türkiye’de bulunmayan cihazlardan olduğu için gerçekten sonuç veren bir potansiyele sahibiz. Şu anda yarı yarıya bir hedef kitlemiz bulunmakta. Hedef kitlemiz olarak her ülkeden, her yaştan, her toplumdan, kısacası her kesimden vatandaşımıza hizmet sunuyoruz” dedi.

‘Kendimizle rekabet ediyoruz’

“Biz kimseyle rekabet etmiyoruz, biz kendimizle rekabet ediyoruz” diyen Taheri, ekip ruhunun öneminden bahsederek, “Açılışımızdan bu yana yaklaşık 90-95 kişiyle görüşüldü. Bizim için ekip ruhu önemli. Çünkü birebir müşteriyle irtibatta olanlar ekibimiz olduğu için ekibimizi kurmakta daha da özverili davranıyoruz. İnsanlara gerçekten bu ortama girdiklerinde o güler yüzü, o samimiyeti, o sıcak ortamı vermek istiyoruz. Ekibimizden de beklentimiz bu yönde” diye düşüncelerini ifade etti. Taheri, güzellik ürünleri ve tedarikçilerinin ana merkezinin İstanbul’da olduğunu ve cihazları, ürünleri ve birçok ihtiyaçlarını ana merkezden tedarik ettiklerini de sözlerine ekledi.

5 katlı güzellik merkezi

Yaklaşık 1 buçuk senelik bir alt yapı araştırması yapıldığının, cihazlar konusunda, marka konusunda itinalı bir şekilde araştırma yaptıklarının altını çizen Melisa Taheri, “Biliyorsunuz ki her markaya güvenip girilmiyor. Sonuçta ben onların ismini taşıdığım gibi onlar da beni bilip bana güvendiler. O yüzden her şey özenle araştırılıp, merkezimiz kuruldu.  Bizim için en önemli reklam, müşteri memnuniyetidir. Biz şu anda Antalya’nın 5 katlı güzellik merkeziyiz. İlk üç katımız zaten faaliyette, iki katımız da yakında faaliyete geçecek. Buraya gelen insanımız, içeriye girdiğinde, spor cihazlarımız, bölgesel incelme, pilatesle kendini tamamen bir yaşam merkezinde hissedecek. Yani vatandaşımız buraya geldiğinde bütün derdini sorununu halledip gidebilecek. Bizim de en büyük hedefimiz bu şekilde” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER