© Adalya Medya 2021

“6’lı masa umudun masasıdır”

Saadet Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Fatih Aydın, 6’lı masanın sağduyunun, istişarenin, umudun masası olduğuna dikkat çekti.

Saadet Partisi Antalya Korkuteli İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi Gümüşhan Otel’de Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın ve delegelerin katılımıyla gerçekleştirildi. Tek liste ile yapılan seçimde Yusuf Sarıcalar güven tazeleyerek yeniden Korkuteli İlçe Başkanı oldu.

PLANLAR MASAYI DAĞITMAYA DÖNÜK

Saadet Partisi Korkuteli 8. Olağan kongresi hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum diyen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, 6’lı masanın sağduyunun, istişarenin, umudun masası olduğuna dikkat çekti. Aydın, CHP, İYİ Parti, DP, SP, DEVA ve Gelecek partilerinin oluşturduğu 6’lı masanın uzlaşının, normalleşmenin, siyasete seviye kazandırmanın, sağduyunun, istişarenin, umudun masası olduğunu söyledi. “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” çalışması için bir araya gelen 6 partinin popülizmi değil, aklıselimi; ‘Ben’i değil, ‘biz’i; şahısçılığı değil, kurumsallığı esas aldığını söyleyen Aydın, “Bütün hesaplar bu masayı zayıflatmaya, dağıtmaya dönük olarak planlanıyor” dedi.

 

ADALET YOKSA İNSANCA YAŞAM YOKTUR

Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen ise, Eğer bir yerde hak yoksa, Adalet yoksa, insanı insanca yaşama ihtimali yoktur, Bundan dolayı 50 yıldır biz milli görüşçüler olarak milli görüşün değerleri olarak bu topraklarda Adalet tesis olsun diye mücadele ediyoruz. Bugün bunun yolu bunun zemini mücadelesini veriyoruz diyerek; ” Saadet Partisi olarak ehliyete, liyakate ve istişareye önem veriyoruz. 50 yıldır neleri söylüyorsak bugün de aynı şeyleri söylüyoruz. Vatandaşımızın hakkının yenmesine, ektiği mahsülden karşılığını alamamasına, işçimizin, emeklimizin açlık sınırının altında bir maaşla çalışmasına razı gelemeyiz. Bizim isteğimiz eğitimde, adalette, tarımda ve hayvancılıkta sistemin değişmesi, şahıslara değil ilkelere bağlı kalınması. Afyonkarahisar teşkilatımız bu ilkeleri vatandaşımıza anlatmaya devam edecek ve milletimizle beraber kardeşliği, adil devleti ve adil paylaşımı yeniden tesis edeceğiz “ dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER